Tala Fou a le Kamupani

Dongguan Enuo mold Co., Ltd o se lala o Hong Kong BHD Group, mamanu palasitika mamanu ma gaosiga o la latou pisinisi autu.E le gata i lea, o vaega u'amea CNC machining, fa'ata'ita'iga oloa R&D, su'esu'ega fa'apipi'i/ Fua R&D, fa'ailoga oloa palasitika, fufulu ma fa'apotopotoga fa'apitoa.

Foafoa 5 Fa'amatalaga Oke-16-2021

O le a le faiga o tui tui?

Pe a faʻatusatusa i le faʻafefe masani ma le tui tui, o le faʻasolosolo faʻasolosolo o loʻo i ai tulaga lelei nei:

1. Faʻamanuiaga tau: I le faʻasolosolo faʻasolosolo faʻasolosolo, e naʻo le malosi o le faʻavaa e manaʻomia e lagolago ai le mamafa o meafaitino, o le limu ma le faʻavaa lava ia e puipuia ai le malosi tapunia o mea mai le tafe;ma o le meafaitino o loʻo i totonu o le faʻagasologa atoa, sei vagana ai le aʻafiaga o le kalave faʻanatura I le faʻaopoopoga, e tau le afaina i soʻo se malosi i fafo, o lea ua faʻapipiʻiina atoatoa i le lelei o le faʻaogaina o masini ma le gaosiga o masini masini, taamilosaga puupuu ma maualalo. tau.

2. Tulaga lelei.I le faagasologa atoa o le gaosiga, o le lelei o oloa ma le fausaga o le faagasologa o le rotomolding e sili atu ona mautu ona o le leai o se popolega i totonu.

3. Fa'alelei ma suia tulaga lelei.Rotomolding masini masini e faigofie ona gaosia ma maualalo i le tau, o lea e sili ona talafeagai mo le gaosiga o le tele o ituaiga ma vaega laiti i le atinaʻeina o oloa fou.

4. Tulaga lelei o mamanu faʻapitoa.O le oloa i le faagasologa o le suia o le rotational e faigofie ona suia le lanu, ma e mafai ona omo (seamless ma non-welded), ma o le togafitiga i luga o le oloa e mafai ona ausia le aafiaga o mamanu, laupapa, maa ma uamea, lea e mafai ona ausia manaoga. o tagata fa'atau i sosaiete fa'aonaponei.Manaoga ta'ito'atasi.

O le a le faiga o tui tui?


Taimi meli: Oke-16-2021