Dongguan Enuo mold Co., Ltd o se lala o Hong Kong BHD Group, mamanu palasitika mamanu ma gaosiga o la latou pisinisi autu.E le gata i lea, o vaega u'amea CNC machining, fa'ata'ita'iga oloa R&D, su'esu'ega fa'apipi'i/ Fua R&D, fa'ailoga oloa palasitika, fufulu ma fa'apotopotoga fa'apitoa.

Foafoa 5 Fa'amatalaga Iuni-15-2022

Le faiga fou o tui tui falegaosimea i le lumanaʻi

Faatasi ai ma le atinaʻeina o taimi, o loʻo faʻateleina ma sili atu foʻi le faʻaleleia ma gaosia.O le tui tui i totonu o le fale gaosi tui e taʻua foi o tui tui.O se auala o le tui ma le faʻailoga.I le faiga o tui tui, e masani ona vaevaeina i ni vaega se ono: faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tui kelu, faʻamauina o le mamafa, faʻamafanafanaina, tatala faʻailoga, ma le aveeseina o oloa.O se laasaga taua i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tui o le fale gaosi tui.
I aso nei, o le tele o oloa e manaʻomia ni palasitika ma faʻailoga i le gaosiga o gaosiga, o lea e iai le tui tui.O le faʻaogaina o le tui e iai le lelei tele i le gaosiga o oloa.

8888
 
1. O le saoasaoa o le gaosiga e vave ma maualuga le lelei.E mafai ona faʻamaeʻaina lelei ma vave faʻamaeʻaina oloa e manaʻomia e tagata faʻatau.
 
2. I le faagasologa o le gaosiga, e mafai ona faʻaogaina le gaioiga, faʻasaoina taimi ma taumafaiga.
 
3. E tele ituaiga ma lanu, o foliga e mafai ona suia mai le faigofie i le lavelave i le loto, ma o le tele e mafai ona suia mai le tele i le laʻititi i le loto.
 
Lona fa, o le tele o oloa e saʻo, o le oloa e faigofie ona sui, ma e mafai ona faia i ni vaega faigata.
 
O le mea lea, o le tui tui e taʻalo ai se sao taua i le tele o gaosiga o gaosiga o fale gaosi tui, faʻapea foʻi ma le fanua o le faʻaogaina ma le gaosiga ma foliga faigata.O lo'o fa'atupuina fo'i le fa'agasologa o tekonolosi fa'aonaponei i le aga'i atu i le fa'atekonolosi maualuga, ma o nisi o mea tui fa'apipi'i o lo'o aofia i totonu o le fale gaosi tui ua uma ona ulufale atu i le maketi i se auala atoa.


Taimi meli: Iuni-15-2022