Dongguan Enuo mold Co., Ltd o se lala o Hong Kong BHD Group, mamanu palasitika mamanu ma gaosiga o la latou pisinisi autu.E le gata i lea, o vaega u'amea CNC machining, fa'ata'ita'iga oloa R&D, su'esu'ega fa'apipi'i/ Fua R&D, fa'ailoga oloa palasitika, fufulu ma fa'apotopotoga fa'apitoa.

Foafoa 5 Fa'amatalaga Tes-06-2021

O a auala masani e fa'asolo ai palasitika?

O oloa palasitika e faia i le faʻafefiloi o resini gaosia ma faʻaopoopoga eseese e pei o mea mataʻutia, faʻaaogaina tui, extrusion, oomi, sasaa ma isi metotia.Aʻo faʻapipiʻiina oloa palasitika, latou te maua foi le faʻatinoga mulimuli, o le mea lea o le palasitika o le faʻagasologa autu o le gaosiga.

1. O le tui tui e taʻua foi o le tui tui.O se auala e fa'aoga ai se masini tui e vave tu'iina ai le palasitika liusuavai i totonu o se limu ma fa'amausali e maua mai ai oloa palasitika eseese.

2. O le extrusion molding method o se faiga e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le sikulima ma le faʻamalosi e faʻaauau ai le faʻaosoina o le palasitika palasitika i totonu o le limu, ma pe a pasi atu i se foliga patino o le oti, e maua ai se faʻamatalaga palasitika talafeagai mo foliga o le mate.

3. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e taʻua foi o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosi, faʻapipiʻi faʻamalosi, faʻapipiʻi faʻamalosi, ma isi mea faapena, o le faʻapipiʻiina lea o pellets mautu poʻo ni mea faʻapipiʻi i totonu o le paʻu, ma faʻaoga faʻamafanafana ma faʻamalosi e faʻamaluluina ma faʻafefe ai, ma lalo o le mamafa O le auala e faʻatumu ai. o le lua limu e maua ai vaega palasitika pe a uma ona fofo.

4. Blow molding (e aofia i le faagasologa lona lua o plastics) o se auala faagasologa lea parisons palasitika gaogao e feula ma deformed e ala i compressed ea, ma le vaega palasitika e maua pe a uma cooling ma le faʻatulagaina.

5. O le lafo o palasitika e tutusa ma le lafo o uʻamea.O lona uiga, o le polymer material poʻo le monomer material i totonu o le tafega o loʻo tui i totonu o se masini faʻapitoa, ma i lalo o nisi tulaga, e faʻaalia, faʻamalosia, ma faʻapipiʻiina i se auala faʻaogaina o vaega palasitika e ogatasi ma le gaʻo.

6.Gas-assisted injection molding (e taʻua o le gas-assisted molding) o se auala fou i le fanua o le gaosiga o palasitika.Vaevae i le faiga o'o'o, pu'upu'u, ma pu atoa.

O a auala masani e fa'asolo ai palasitika?


Taimi meli: Tes-06-2021