Dongguan Enuo mold Co., Ltd o se lala o Hong Kong BHD Group, mamanu palasitika mamanu ma gaosiga o la latou pisinisi autu.E le gata i lea, o vaega u'amea CNC machining, fa'ata'ita'iga oloa R&D, su'esu'ega fa'apipi'i/ Fua R&D, fa'ailoga oloa palasitika, fufulu ma fa'apotopotoga fa'apitoa.

Foafoa 5 Fa'amatalaga Ian-08-2022

O a laasaga e ono o le masini CNC?

CNC machining o se auala sili ona taatele o le gaosiga o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea tau alamanuia, ma ua faʻaaogaina lautele i le tele o kamupani.I le faagasologa atoa o le gaosiga, o le gaosiga e masani lava ona faia e tusa ai ma vaega moni ipu uamea stainless, o lea i le faagasologa o le gaosiga, e te iloa le faagasologa atoa o masini CNC?O se au'ili'iliga faigofie lea mo oe, e masani ona vaevaeina i faiga e ono.

1. Tulaga o oloa

Aʻo leʻi gaosia ma faʻaogaina vaega, kamupani e suʻesuʻe meafaigaluega.E tusa ai ma le faʻatulagaina o oloa gaosi, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻamatalaga masani, lea e manaʻomia foʻi le gaosiga o vaega, e pei o taʻiala autu ma taʻaloga taua.

2. Fuafuaga o vaalele

O le mamanu faʻasalalauga o loʻo faʻaalia i le auiliiliga o meafaigaluega, e aofia ai foliga ma le otootoga o vaega.E tusa ai ma le auʻiliʻiliga ma le gaioiga, o loʻo faʻamalamalamaina ituaiga o vaega, ma e sili atu le faʻaaogaina o ata tusi mo ata.

O a laasaga e ono o le masini CNC?

3. Fa'asologa atoa o fuafuaga

O le faagasologa atoa o le gaosiga o vaega eseese e eseese.Ningbo CNC machining e mafai ona tausia le tele o faiga.Mafaufau atoatoa i manaoga faʻalavelave faʻapitoa, i se faapuupuuga, o le teuina o le gafatia o se vaega o meafaigaluega.O lenei faiga e masani lava ona fa'avae i luga o foliga vaaia o meafaitino ma tulafono fa'agaioiga e iloilo, ona fa'atatauina lea o se fa'agasologa talafeagai.

4. Fa'agasologa o le gaosiga ole la'au ole CNC

O le mea moni, o lenei laasaga e faʻavae i luga o le telefoni feaveaʻi polokalama faʻapipiʻi e faʻatumauina le faagasologa, e pei o le faʻatulagaina o faʻasologa masani o gaosiga, e aofia ai le ala o le lau CNC leo.

5. Fa'ata'ita'iga o Ala

A maeʻa ona suia le ala i se telefoni feaveaʻi, o le a faʻaaogaina mulimuli i le fofo.Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina faʻapitoa, ia mautinoa e faia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.Faʻataʻitaʻiga auala e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻalavelave e mafai ona mafua i le faagasologa atoa o le gaioiga faʻapitoa, pe faʻaitiitia le fua o le toilalo.I se tulaga lautele, e tatau ona siaki muamua le sini faamoemoeina o le i luga o le uʻamea uʻamea laupepa, e pei o le tipi laʻititi pe sese, ma suʻesuʻe faʻasaienisi le fuafuaga atoa o le faagasologa o le ala.

6. Auala maua

O le gaioiga o le gaioiga o se mea taua i le mamanu o le polokalame o le masini.E tusa ai ma le auala e maua mai ai, o le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le nofoaga autu e mafai ona tausia, o le taua tele foi lea o le CNC machining i aso nei.


Taimi meli: Ian-08-2022