Dongguan Enuo mold Co., Ltd o se lala o Hong Kong BHD Group, mamanu palasitika mamanu ma gaosiga o la latou pisinisi autu.E le gata i lea, o vaega u'amea CNC machining, fa'ata'ita'iga oloa R&D, su'esu'ega fa'apipi'i/ Fua R&D, fa'ailoga oloa palasitika, fufulu ma fa'apotopotoga fa'apitoa.

Foafoa 5 Fa'amatalaga Setema-07-2022

O le a le eseesega i le va o oloa lanu e lua ma le lanu tasi?

O le a le eseesega i le valimu lanu e lua oloa ma limu lanu tasi?

O se tui tui e tasi-lanu, e pei ona taʻu mai e le igoa, o se tui tui e na o le tasi le lanu e mafai ona tui i le taimi;e lua-lanu tui tui o se tui tui e mafai ona tui ni lanu se lua.

limu lanu e lua
Lua-lanulimue matua vaevaeina i ni ituaiga se lua: tasi, lua-lanu pepelo, lua, lua-lanu moni..
1. O le fa'ailoga e lua-lanu fa'ailoga o le lua-lanu lanu, o le lua-lanu pepelo o le fa'amuamua lea o le pia i fafo o se oloa, ona tu'u lea o le pia mai le oloa i totonu o se isi seti o limu e fai ai se isi oloa!E masani ona taʻua o le overmolding mold, overmolding, ma nisi E taʻua o se seti pia, ma se seti pia ua fai.
Lona lua, o le moni e lua-lanu lanu lanu e lua, o le moni e lua-lanu e vaevaeina i tutoatasi lua-lanu ma fefiloi lua-lanu: tutoatasi lua-lanu, o le faia lea o ni lanu eseese se lua i luga o le masini lava e tasi, e masani lava i le suia o le pito i luma e faʻamaeʻa, (e ala i le feliuliuaʻi o le limu), e manaʻomia ona faia se seti o lanu e lua i ni seti se lua, lua seti o le pito i tua, tasi le seti o mea eseese i luma, ma lua seti o faʻavae. e mana'omia ina ia mafai ona fesuia'i;faʻafefiloi lua-lanu, e naʻo le tasi le seti o molds e manaʻomia, lea e manaʻomia faʻapitoa O le mataupu faavae o le tuʻufaʻatasia o ni nozzles tutoʻatasi se lua i le tasi, ma ausia le aafiaga fefiloi lanu e ala i le pulea taʻitoʻatasi o tui tui o nozzle taʻitasi.
Iloa po'o le a le limu e lua-lanu, o a uiga o le limu lanu-lua?
(1)E lua lanu lanumana'omia le fa'atusaina o masini tui tui.
(2) O lo'o i ai se masini fa'aopoopo fa'aliliu po'o se fa'ase'e i luga ma lalo.
(3) E ese le faʻataʻitaʻiga pito i luma, ma le faʻataʻitaʻiga pito i tua e tutusa.(o masini eseese o le a eseese)
(4) Faʻalogo i le faʻaogaina o le paʻu poʻo isi malosiaga.
(5) Manaoga maualuga maualuga.


Taimi meli: Sep-07-2022